Aankoopkeuring Almere Poort

Aankoopkeuring Almere Poort

Het traject van opdracht tot rapportage wordt binnen vijf werkdagen gerealiseerd. Het tijdstip van de bouwkundige keuring wordt altijd in nauw overleg met u gepland. De keuring duurt, afhankelijk van de grootte van het pand, maximaal twee uur.

Tijdens de NHG keuring worden geen vaste afwerkingen verwijderd. Het rapport wordt binnen 3 werkdagen na de dag van de keuring naar u gemaild. Indien gewenst kunt u ook een afdruk per post ontvangen. Indien dit sneller moet kennen wij een spoedprocedure, bij een spoedprocedure ontvangt u het rapport de ochtend na de  keuring in uw mailbox, en indien gewenst afgedrukt op de deurmat! Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Tegenwoordig kan het zo zijn dat onder andere uw bank u vraagt om een bouwkundige NHG keuring  uit te laten voeren ten behoeve van een bouwkundig rapport NHG.

Met NHG kan een (toekomstig) huis inclusief bijkomende kosten met 100% geleend geld worden gefinancierd. Het is goed om te weten dat al onze rapporten geschikt zijn voor het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Daarnaast biedt een bouwkundige NHG keuring u inzicht in de staat van het huis of bedrijfspand.

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen  Funderingsherstel Amsterdam