Aankoopkeuring Almere Stad

Aankoopkeuring Almere Stad

Aankoopkeuring Almere stad: Overweegt u een huis te kopen? Probeer deze woning dan te financieren met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met deze garantie betaalt u een lager rentepercentage dan bij een hypotheek zonder NHG. Daarnaast is de aankoop van een woning een grote uitgave. Voorkom problemen en laat onze bouwkundig inspecteur een inspectie uitvoeren. Naast het rentevoordeel geeft een NHG-rapportage een duidelijk beeld van de belangrijkste bouwkundige onderdelen van het huis. U neemt een gefundeerde beslissing. Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het contactformulier in, dan gaan we meteen aan de slag.aankoopkeuring almere stad

Visuele bouwtechnische inspectie

Een keuring voor de Nationale Hypotheek Garantie is een visuele bouwtechnische inspectie van de woning of het appartement. onze bouwtechnisch inspecteur registreert alle zichtbare en voor de NHG belangrijke tekortkomingen en achterstallig onderhoud. De inspectie wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NHG.

Beter oordeel met NHG-rapport

Onze inspecteur legt zijn bevindingen vervolgens vast in een NHG-rapportage. De hypotheekverstrekker stelt een dergelijk bouwkundig rapport van de woning verplicht. de hypotheekvertrekker wil namelijk inzicht in eventuele gebreken van het casco, en vooral in de benodigde herstelwerkzaamheden en herstelkosten want die moeten meegefinancierd worden.  Daarnaast geeft NHG-rapportage u belangrijke informatie over de staat van de aan te schaffen woning. Bovendien komt u te weten met welke kosten u in de (nabije) toekomst rekening dient te houden.

Deze bouwtechnische inspecties en rapportages worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NHG. Ze zijn globaler van opzet dan de gebruikelijke bouwkundige keuringen.

Aankoopkeuring Almere stad

Vastgoedtransacties vereisen kennis en vertrouwen. Uw plaatselijke huisinspecteur zorgt voor een uitgebreide inspectie die gemoedsrust biedt. We zijn er om u te helpen als u een nieuw huis koopt, verkoopt of bouwt.

Onze woninginspecteurs zijn toonaangevend in de branche. We zijn er trots op eerlijk en grondig te zijn. We zullen ook de resultaten van huisinspecties duidelijk en open communiceren, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Uw investering veilig houden is onze prioriteit. Onze bouwkundige woninginspecteurs voeren inspecties van woningen en commercieel onroerend goed uit. We zorgen voor een volledige evaluatie van de staat van uw eigendom om noodzakelijke reparaties en onverwachte kosten te identificeren.

Maak uw eigen lijst met vragen of zorgen over het onroerend goed dat u overweegt te kopen of verkopen, en bezorg deze van tevoren aan het inspectiebedrijf. Dit helpt ervoor te zorgen dat elk probleem wordt aangepakt en dat eventuele speciale regelingen van tevoren kunnen worden gemaakt.

Aankoopkeuring Almere stad

Makelaars dienen verkopers te instrueren ervoor te zorgen dat alle delen van de woning gemakkelijk toegankelijk zijn voor de inspecteur. Als het toegangspunt op de zolder zich bijvoorbeeld in een kast bevindt, moeten alle kleding en bezittingen worden verwijderd om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

Als je een huizenkoper bent, is het extra belangrijk om aanwezig te zijn bij de bezichtiging. Door de inspecteur te vergezellen en goed op te letten.

Zorg dat al uw vragen en zorgen worden behandeld zodra ze zich voordoen.

Bekijk de staat van elk belangrijk onderdeel in het hele huis en onroerend goed, zodat u een beter begrip krijgt van het huis en het resulterende inspectierapport.

De inspecteur kan bijvoorbeeld uitleggen dat een goedkoop smeermiddel een alarmerend geluid gemakkelijk kan dempen, dat een ogenschijnlijk beschadigde kolom slechts een beetje verf nodig heeft, of dat het probleem dat een watervlek veroorzaakt al is verholpen.

Bespaar tijd en vermijd frustratie door meer te weten te komen over de operationele vereisten van uw nieuwe huis. De inspecteur kan u wijzen op onderhoudsbehoeften en -procedures, en uitleggen hoe en wanneer specifieke items moeten worden gecontroleerd die periodiek moeten worden gecontroleerd.

Lees uw inspectierapport van uw woning goed door. Als u zich zorgen maakt of opheldering nodig heeft, hoe klein het probleem ook lijkt, aarzel dan nooit om uw huisinspecteur te bellen voor meer informatie.

Bouwkundige keuring Almere is altijd bereid een stap verder te gaan om u gerust te stellen. Of u er nu voor kiest om onze diensten in te huren of niet, zorg ervoor dat u een gekwalificeerde, opgeleide professional gebruikt om uw huisinspectie uit te voeren. De aankoop van een huis is de investering van uw leven en u verdient het volledig vertrouwen te hebben in uw financiële beslissing.

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen  Funderingsherstel Amsterdam