Aankoopkeuring Almere Stad

Aankoopkeuring Almere Stad

Overweegt u een huis te kopen? Probeer deze woning dan te financieren met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met deze garantie betaalt u een lager rentepercentage dan bij een hypotheek zonder NHG. Daarnaast is de aankoop van een woning een grote uitgave. Voorkom problemen en laat onze bouwkundig inspecteur een inspectie uitvoeren. Naast het rentevoordeel geeft een NHG-rapportage een duidelijk beeld van de belangrijkste bouwkundige onderdelen van het huis. U neemt een gefundeerde beslissing. Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het onderstaande reactieformulier in, dan gaan we meteen aan de slag.

Visuele bouwtechnische inspectie

Een keuring voor de Nationale Hypotheek Garantie is een visuele bouwtechnische inspectie van de woning of het appartement. onze bouwtechnisch inspecteur registreert alle zichtbare en voor de NHG belangrijke tekortkomingen en achterstallig onderhoud. De inspectie wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NHG.

Beter oordeel met NHG-rapport

Onze inspecteur legt zijn bevindingen vervolgens vast in een NHG-rapportage. De hypotheekverstrekker stelt een dergelijk bouwkundig rapport van de woning verplicht. de hypotheekvertrekker wil namelijk inzicht in eventuele gebreken van het casco, en vooral in de benodigde herstelwerkzaamheden en herstelkosten want die moeten meegefinancierd worden.  Daarnaast geeft NHG-rapportage u belangrijke informatie over de staat van de aan te schaffen woning. Bovendien komt u te weten met welke kosten u in de (nabije) toekomst rekening dient te houden.

Deze bouwtechnische inspecties en rapportages worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NHG. Ze zijn globaler van opzet dan de gebruikelijke bouwkundige keuringen.

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen  Funderingsherstel Amsterdam