NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven volgens de geldende richtlijnen uitgevoerd.

Voor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (www.nhg.nl) is het soms noodzakelijk een bouwtechnisch onderzoek uit te voeren volgens de richtlijnen van de NHG. Deze keuring mag echter alleen worden verzorgd door een erkend bureau. De NHG-rapportage van bouwkundige keuring Almere wordt volkomen geaccepteerd.

Met de uitgebreide aankoopkeuring krijgt u niet alleen een uitgebreide rapportage, inclusief advies over herstel- en onderhoudskosten, maar heeft u bovendien een door de NHG goedgekeurde bouwtechnische rapportage.

Onze keuringsrapporten voldoen aan de NHG-normen en eisen van een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

  • Alle visueel waarneembare bouwdelen omschreven
  • Alle zichtbare gebreken in kaart gebracht
  • Non-destructieve inspectie
  • Herstel- en onderhoudsadvies inclusief te verwachten kosten
  • Rapport voldoet aan alle eisen van NHG

Als u een huis gaat kopen wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een aankoopkeuring geeft u meer zekerheid en helpt u bij de keuze van misschien wel één van de grootste aankopen van uw leven. Maar wat misschien nog wel belangrijker is om te weten welke bouwtechnische gebreken een huis heeft en wat het gaat kosten om het een en ander te herstellen. En wat de onderhoudskosten in de toekomst gaan worden.

In dat geval biedt een uitgebreide aankoopkeuring uitkomst. De visuele non-destructieve inspectie wordt uitgevoerd wordt door een erkend bouwkundig inspecteur. U krijgt in het rapport ook advies over het herstel van de gevonden gebreken.