NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten

NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten

NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten volgens wettelijke eisen: De wet schrijft voor dat u bij zowel aankoop als verkoop van een woning of bedrijfsgebouw een meldings- en onderzoekplicht heeft. U kunt zich na de koop dus niet zonder meer beroepen op alle bouwfouten / gebreken. Met een bouwtechnische keuring van ons bedrijf voorkomt u nare ontdekkingen nadat u uw handtekening hebt gezet. Ontdekkingen die vaak onverwachte fikse financiële gevolgen met zich meebrengen.NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten

Onze bouwkundig ingenieur legt het bouwtechnisch oordeel, na de bouwtechnische keuring (ook wel bouwtechnokeuring genoemd), vast in een helder bouwtechnisch rapport. Op basis van deze verkoop keuring kunt u een verantwoorde afweging doen om al dan niet tot verkoop van uw woning over te gaan. In het bouwtechnisch rapport wordt tevens aangegeven wat de geraamde kosten voor noodzakelijk herstel zijn en de kosten van verbeteringen en verbouwingen zoals u die tijdens de bouwtechnische inspectie heeft aangegeven. De bouwkundig adviseur geeft ook aan als herstelwerkzaamheden eenvoudig door u zelf kunnen worden uitgevoerd. De NHG bouwtechnische keuring vormt daardoor de basis voor een verantwoorde afweging aangaande aankoop en/of verkoop van een woning.

NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van het bouwjaar, de grootte en aard van het huis (tussenwoning of vrijstaand). Gemiddeld is dit slechts een fractie van de totale verwervingskosten. Een verantwoorde ‘investering’, dus!