Aankoopkeuring appartement Almere Pampus

Aankoopkeuring appartement Almere Pampus

Aankoopkeuring appartement Almere Pampus en de meeloopkeuringaankoopkeuring appartement almere pampus

Onze voordeligste Aankoopkeuring is de Meeloopkeuring.

Voor kopers van woningen verzorgt bouwkundige keuring Almere een meeloopkeuring. Samen  met u wordt het pand geïnspecteerd. Alle aspecten van de woning worden bekeken. Na de inspectie wordt dit rustig met u doorgesproken.
U krijgt snel inzicht in de staat van de woning en u krijgt ook een betere positie bij de onderhandelingen omdat zowel u als de  verkopende partij weet dat u wordt geassisteerd door een professionele organisatie. U krijgt geen bouwkundig rapport. Dit is uiteraard op verzoek wel mogelijk. Vraag naar onze voorwaarden.

Aankoopkeuring appartement Almere Pampus

Wat wordt er gekeurd bij een bouwkundige keuring?

De woning en zijn onderdelen worden extern en intern gekeurd bij een bouwkundige keuring.
Er wordt bijvoorbeeld gekeken in welke staat alles is.Deze punten worden bij een visueel bouwkundige keuring onder andere nagekeken:

  • De bouwkundige staat van de vloeren en muren.
  • De bouwkundige staat van het metselwerk en de voegen.
  • Staat van de ramen, deuren en kozijnen.
  • De kruipruimte, riolering, leidingen en fundering.
  • Staat van het dak en dakbedekking.
  • Beoordeling van de keuken.
  • Beoordeling van de badkamer en toilet.
  • Beoordeling CV

Kortom, bij een visueel bouwkundige keuring wordt er gecontroleerd op een hele lijst. Onze inspecteur die de bouwkundige keuring komt uitvoeren heeft vaak al jarenlang ervaring in de bouw. Hij weet precies waar hij op moet letten.

Aankoopkeuring appartement Almere Pampus

Krijg volledige gemoedsrust voor een betaalbare prijs. Door professionele bouwinspecties aan te bieden, uitgevoerd door een gekwalificeerd team, helpen we klanten om weloverwogen beslissingen te nemen over het investeren in onroerend goed. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij een reputatie opgebouwd voor het leveren van uitgebreide rapportage die met de grootst mogelijke professionaliteit is uitgevoerd. Het rapport van onze bouwkundig ingenieur is grondig en gemakkelijk te begrijpen, zonder ingewikkeld jargon.

Het kopen van een woning is een van de grootste beslissingen en kostbare investeringen die u in uw leven gaat maken. Daarom loont het de moeite om ervoor te zorgen dat u een huis kiest dat in uitstekende staat verkeert. Om er zeker van te zijn dat het droomhuis echt alles is wat het moet zijn, neemt u contact op met bouwkundige keuring Almere om uw opties met betrekking tot huisinspecties te bespreken.

Welke van onze bouwinspecties u ook kiest voor uw woning, u bent verzekerd van een kwaliteitsservice waarop u kunt vertrouwen om de ultieme gemoedsrust te bieden. Al onze huisinspecties worden uitgevoerd door een bouwkundig ingenieur. Ze zullen de probleemgebieden grondig beoordelen voordat ze een uitgebreid bouwrapport opmaken over de cosmetische en structurele problemen die met het onroerend goed zijn aangetroffen.