Bouwkeuring types

Bouwkeuring typesbouwkeuring types bouwkundige keuring almere

Opleveringskeuring Nieuwbouw

Meerdere keuringen op dezelfde dag? Neem contact met ons op.

Een Opleveringskeuring geeft duidelijkheid zodat niets meer uw woongenot in de weg staat.

Zelfs nieuwbouwhuizen worden zelden zonder gebreken opgeleverd. Als koper krijgt u de gelegenheid tot inspectie bij oplevering. Meestal wordt u begeleid door iemand van de aannemer. Onze inspecteurs kunnen u op deze inspectie vergezellen en de regie in handen nemen.

Als professional met jarenlange ervaring in de bouw weten wij precies welke rechten u heeft en welke plichten de aannemer.
Aankoopkeuring

Veel mensen denken dat ze zich na de koop, als de handtekening is gezet, nog kunnen beroepen op bouwgebreken die dan aan het licht komen. Wettelijk bent u echter ook bij aankoop verplicht onderzoek te verrichten. Net zoals de verkoper een meldingsplicht heeft. Met een aankoopkeuring van bouwexpert Peters Bouwkundig Adviesbureau voorkomt u nare ontdekkingen achteraf.Aankoopkeuring rapport

Na de aankoopkeuring legt de bouwexpert Safwat Aladin zijn bouwoordeel vast in een helder bouwkundig rapport. Op basis van deze aankoopkeuring kunt u een verantwoorde afweging doen om al dan niet tot aankoop van de woning over te gaan. Ook staan in het bouwkundig rapport de geraamde kosten voor noodzakelijk herstel en de kosten van verbeteringen en verbouwingen zoals u die tijdens de bouwkundige inspectie heeft aangegeven.

Kosten aankoopkeuring

Gemiddeld zijn de kosten voor een aankoopkeuring slechts een zeer klein deel van de totale kosten voor een pand, terwijl de aankoopkeuring u tegen grote financiële tegenvallers kan beschermen. Voor de exacte kosten van de aankoopkeuring kunt u contact met ons opnemen. Deze kosten zijn namelijk afhankelijk van het bouwjaar, de grootte en aard van het huis (tussenwoning of vrijstaand).