NHG aankoopkeuring appartement Almere Buiten

NHG aankoopkeuring appartement Almere Buiten

NHG aankoopkeuring appartement Almere Buiten: Uw specialist in aankoopkeuringen.

Bouwkundige keuring Almere is gespecialiseerd in het uitvoeren van aankoopkeuringen. De rapportages die wij verstrekken, worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Daarnaast kunt u het rapport van de aankoopkeuring ook gebruiken als u de Nationale Hypotheek Garantie wilt aanvragen.

Wilt u meer weten over de aankoopkeuring van een huis? Bekijk dan onze prijzen, vraag een bouwkundige keuring aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Vul ons contactformulier in of bel. Wij staan u graag te woord.

Bouwkundige keuring Almere is een bouwkundig ingenieursbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Onze specialisten maken een uitgebreid rapport van de bouwtechnische keuring van uw woning. U weet precies wat de bouwkundige staat van het pand is en hoeveel kosten er mee gemoeid zijn om het één en ander op korte en lange termijn te verbouwen.

Voordelen

Onafhankelijke keuring door een bouwkundig expert
Uitgebreide, digitale, rapportage met eventuele gebreken en de kosten om gebreken te
herstellen
Rapportage voldoet aan de NHG normen
Rapportage te gebruiken bij onderhandelingen over de koopprijs van de woning

NHG aankoopkeuring appartement Almere Buiten

Met een inspectierapport bij de hand heeft u een informatief onderhandelingsinstrument bij de aan- of verkoop van uw woning.

Wat uw specifieke behoeften ook zijn bouwkundige keuring Almere kan u helpen. We bieden uitgebreide inspectierapporten voor onroerend goed. Het hangt allemaal af van de leeftijd en de staat van uw investering.

Neem nu contact met ons op om met een bouwkundig inspectie ingenieur.

Het doel van de inspectie is het opsporen van grote tekorten die visueel herkenbaar zijn. De meeste huizen hebben alleen het aankooprapport nodig van de inspectie die op een potentiële woning wordt uitgevoerd. Dit omvat de kenmerken zoals funderingen en exterieurs. Soms is echter wat meer detail en informatie nodig en kunnen we u hiermee helpen.

  1. Benadrukt alle kleine en grote problemen.
  2. Geeft u een indicatie van de verbouwingen die u moet uitvoeren.
  3. Wordt uitgevoerd door een professioneel huisinspecteur.
  4. Professioneel, beschermd en geproduceerd binnen 5 dagen na keuring.
  5. Biedt oplossingen voor het oplossen van mogelijke problemen waardoor u zich niet uit een verkoop hoeft terug te trekken.
  6. Boordevol informatie – u hoeft de woning niet eens te bekijken om een ​​beslissing te nemen! Dit beschermt u als u vanuit het buitenland koopt en de woning niet zelf kunt bezichtigen.
  7. Helpt u bij het nemen van een beslissing of het onroerend goed veilig te koop is en de investering waard is die u erin steekt.
  8. Kan worden gebruikt als onderhandelingsinstrument om ervoor te zorgen dat u niet te veel geld in een huis steekt waar veel duur werk aan moet worden gedaan.

Tijd is van essentieel belang als je een bod wilt uitbrengen op een huis, zorg dat je de eerste keer het juiste rapport krijgt!

Bouwkundige keuring Almere kan u adviseren over welk rapport u nodig heeft, zodat u snel de juiste informatie krijgt om een ​​beslissing te nemen!