NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

nhg aankoopkeuring appartement almere haven

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven volgens de geldende richtlijnen uitgevoerd.

nhg aankoopkeuring appartement almere haven

Voor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (www.nhg.nl) is het soms noodzakelijk een bouwtechnisch onderzoek uit te voeren volgens de richtlijnen van de NHG. Deze keuring mag echter alleen worden verzorgd door een erkend bureau. De NHG-rapportage van bouwkundige keuring Almere wordt volkomen geaccepteerd.

Met de uitgebreide aankoopkeuring krijgt u niet alleen een uitgebreide rapportage, inclusief advies over herstel- en onderhoudskosten, maar heeft u bovendien een door de NHG goedgekeurde bouwtechnische rapportage.

Onze keuringsrapporten voldoen aan de NHG-normen en eisen van een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

  • Alle visueel waarneembare bouwdelen omschreven
  • Alle zichtbare gebreken in kaart gebracht
  • Non-destructieve inspectie
  • Herstel- en onderhoudsadvies inclusief te verwachten kosten
  • Rapport voldoet aan alle eisen van NHG

Als u een huis gaat kopen wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een aankoopkeuring geeft u meer zekerheid en helpt u bij de keuze van misschien wel één van de grootste aankopen van uw leven. Maar wat misschien nog wel belangrijker is om te weten welke bouwtechnische gebreken een huis heeft en wat het gaat kosten om het een en ander te herstellen. En wat de onderhoudskosten in de toekomst gaan worden.

In dat geval biedt een uitgebreide aankoopkeuring uitkomst. De visuele non-destructieve inspectie wordt uitgevoerd wordt door een erkend bouwkundig inspecteur. U krijgt in het rapport ook advies over het herstel van de gevonden gebreken.

NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

Overweeg dit … u probeert uw huis te verkopen en er wordt vlak voor de onvoorwaardelijke fase een probleem ontdekt. U verliest dan niet alleen uw verkoop, maar u verliest mogelijk ook de woning die u van plan was te kopen. Helaas is dit een al te vaak voorkomende uitkomst.

Met een inspectierapport kunt u een koper laten zien dat zijn toekomstige investering veilig is.

Het bewijst dat je oprecht en openhartig bent. Het stelt u ook in staat om eventuele problemen met uw huis vroeg in het verkoopproces aan te pakken. Wij bieden oplossingen voor problemen en kunnen u helpen deze bij de koper onder de aandacht te brengen.

Zie het vanuit het oogpunt van een koper: als het inspectierapport vóór aankoop is, geeft het hen een gevoel van veiligheid en beantwoordt het alle vragen die een verkoop kunnen vertragen.

Bekijk onze rapportagepagina voor meer informatie over bouwinspectierapporten en om een ​​voorbeeldrapport van een woninginspectie te bekijken.

Vier dingen die u kunt doen om uw woning klaar te maken voor een woninginspectie

Dingen die u kunt doen om het voor uw gekwalificeerde bouwinspecteur snel en gemakkelijk te maken om het rapport uit te voeren:

1. Zorg dat uw inspecteur uw woning binnen kan

2. Probeer de vloeroppervlakken vrij te houden van rommel