NHG aankoopkeuring appartement Almere Haven

nhg aankoopkeuring appartement almere haven

oor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (www.nhg.nl) is het soms noodzakelijk een bouwtechnisch onderzoek uit te voeren volgens de richtlijnen van de NHG. Deze keuring mag echter alleen worden verzorgd door een erkend bureau. De NHG-rapportage van Bouwkundig Inspectie Centrum wordt volkomen geaccepteerd.

Met de uitgebreide aankoopkeuring krijgt u niet alleen een uitgebreide rapportage inclusief advies over herstel- en onderhoudskosten, maar heeft u bovendien een door de NHG goedgekeurde bouwtechnische rapportage.

Onze keuringsrapporten voldoen aan de NHG-normen en eisen van een uitgebreid rapport van gevonden gebreken en herstelkosten

 

nhg aankoopkeuring appartement almere haven

  • Alle visueel waarneembare bouwdelen omschreven
  • Alle zichtbare gebreken in kaart gebracht
  • Non-destructieve inspectie
  • Herstel- en onderhoudsadvies inclusief te verwachten kosten
  • Rapport voldoet aan alle eisen van NHG

Als u een huis gaat kopen wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Een aankoopkeuring geeft u meer zekerheid en helpt u bij de keuze van misschien wel één van de grootste aankopen van uw leven. Maar wat misschien nog wel belangrijker is om te weten welke bouwtechnische gebreken een huis heeft en wat het gaat kosten om het een en ander te herstellen. En wat de onderhoudskosten in de toekomst gaan worden.

In dat geval biedt een uitgebreide aankoopkeuring uitkomst. De visuele non-destructieve inspectie wordt uitgevoerd wordt door een erkende bouwkundige inspecteur. U krijgt in het rapport ook advies over het herstel van de gevonden gebreken.

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen  Aannemer Amsterdam