NHG aankoopkeuring appartement Almere Poort

NHG aankoopkeuring appartement Almere Poort

NHG aankoopkeuring appartement Almere Poort: verplicht bij de aanvraag van een NHG hypotheek.

Een NHG keuring is verplicht bij een NHG hypotheek. Deze hypotheek is een veilige hypotheek, omdat de bank u garandeert dat u niet met een restschuld blijft zitten als u bijvoorbeeld niet in staat bent om uw hypotheek af te lossen.

Tijdens een NHG keuring wordt de woning of het bedrijfspand geïnspecteerd door een erkend bouwkundige ingenieur van bouwkundige keuring Almere. De inspecteur keurt de woning op bouwkundige punten. Zo wordt er tijdens de NHG keuring bijvoorbeeld gekeken naar verborgen gebreken zoals houtworm, houtrot of lekkages. Verder worden ook bouwtechnische en bouwkundige aspecten beoordeeld.

Wilt u een NHG keuring voor uw NHG hypotheek aanvraag laten maken? Graag zien wij uw keuringsopdracht tegemoet. Geef uw keuringsopdracht aan ons door. Voor alle informatie over prijzen voor een bouwkundig keuringsrapport, kijkt u op de prijzenpagina. Heeft u nog vragen over een NHG keuring? Neem dan contact met ons op.

NHG aankoopkeuring appartement Almere Poort

Vastgoed kopen? Neem contact op met bouwkundige keuring Almere en laat ons het risico op mogelijk hartzeer en onvoorziene kosten wegnemen. Deskundigheid en kennis staan ​​centraal. Onze bouwinspecteurs zijn zeer ervaren in hun gebied.

Of u nu een nieuw huis bouwt, een bestaand pand koopt, renoveert of investeert, de bouwrapporten van bouwtechnische keuring Almere geven een grondige en gedetailleerde samenvatting van de huidige staat van het pand in een gemakkelijk leesbaar formaat met visuele fotografie en deskundige aanbevelingen.

We streven ernaar om uw inspectie zo snel mogelijk te laten plannen en het bouwrapport wordt dan binnen 5 dagen per email naar u toegestuurd, zodat u een zo goed mogelijke beslissing kunt nemen. We hebben een scala aan opties die passen bij uw vereisten en ons uitstekende klantenserviceteam, samen met onze ervaren inspecteurs, zijn beschikbaar om eventuele zorgen te bespreken.