NHG aankoopkeuring appartement Almere Stad

NHG aankoopkeuring appartement Almere Stad

Bij een ouder huis is het niet onverstandig om tijdens het proces van aankoop van een woning het huis te laten inspecteren op gebreken. Een bouwkundige keuring is een aanrader en zeker de kosten waard. Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm of houtrot, komen dan aan het licht. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde van het huis.

NHG aankoopkeuring appartement Almere Stad

De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een bouwkundigadviesbureau, maar welke moet je nu kiezen. Sinds kort is er een nieuwe website gelanceerd waar je bouwkundigekeuringen kunt vergelijken en direct een offerte aan kunt vragen. Kijk daarvoor op bouwkundige-keuringamsterdam.nl

Daarnaast zijn er zijn verschillende instanties die je een dergelijke bouwkundige keuring kunt laten uitvoeren:

  • De vereniging eigen huis biedt een zogenaamde aankoopkeuring: een visuele inspectie die een goed en betrouwbaar beeld geeft van de bouwkundige staat van de woning. De keuring geeft inzicht in de kosten die u moet maken om het huis in redelijke staat te brengen. Dit geldt alleen voor kosten van herstel van de gebreken die de bouwkundige met het blote oog kan waarnemen. Als je lid bent van de vereniging eigen huis, kost een bouwkundige keuring € 255,-.
  • Bouwkundige keuring Amsterdam keur voert bouwkundige keuringen uit, heeft een landelijk dekking en rekent geen voorrijkosten. Bouwtechnische keuring aanvragen.
  • De Hypotheker biedt een bouwkundige keuring, uitgevoerd door WoningSchouw.

Nationale Hypotheek Garantie
Tot voorkort was het voor een hypotheek met NHG verplicht om een speciale bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Echter heeft de NHG besloten dat dit niet meer nodig is. Lees hier aan welke voorwaarden je moet voldoen voor het verkrijgen van een hypotheek met NHG.

 

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen Aannemersbedrijf Amsterdam