NHG aankoopkeuring huis Almere Buiten

NHGaankoopkeuring huis Almere Buiten

 

De wet schrijft voor dat u bij zowel aankoop als verkoop van een woning of bedrijfsgebouw een meldings- en onderzoeksplicht heeft. U kunt zich na de koop dus niet zonder meer beroepen op alle bouwfouten / gebreken. Met een bouwtechnische keuring van bouw expert Bouwkundig Adviesbureau voorkomt u nare ontdekkingen nadat u uw handtekening hebt gezet. Ontdekkingen die vaak onverwachte fikse financiële gevolgen met zich meebrengen.

Bouwtechnisch rapport

Het bouwtechnisch oordeel legt ons Bouwkundig Adviesbureau na de bouwtechnische keuring (ook wel bouwtechnokeuring genoemd), vast in een helder bouwtechnisch rapport. Op basis van deze verkoop keuring kunt u een verantwoorde afweging doen om al dan niet tot verkoop van uw woning over te gaan. In het bouwtechnisch rapport wordt tevens aangegeven wat de geraamde kosten voor noodzakelijk herstel zijn en de kosten van verbeteringen en verbouwingen zoals u die tijdens de bouwtechnische inspectie heeft aangegeven. De bouwkundig adviseur geeft ook aan als herstelwerkzaamheden eenvoudig door u zelf kunnen worden uitgevoerd. De bouwtechnische keuring vormt daardoor de basis voor een verantwoorde afweging aangaande aankoop en/of verkoop van een woning.
> naar bouwkundige keuring NHG (Nationale Hypotheek Garantie)

Kosten bouwtechnische keuring

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van het bouwjaar, de grootte en aard van het huis (tussenwoning of vrijstaand). Gemiddeld is dit slechts een fractie van de totale verwervingskosten. Een verantwoorde ‘investering’, dus!

Zie ook andere website van ons:

Bouwkundige keuring Almere    Bouwkundige keuring Amsterdam  Bouwkundige keuring Den Haag

Bouwkundige keuring Haarlem  Bouwkundige keuring Rotterdam   Bouwkundige keuring Alkmaar

Bouwkundige keuring Utrecht     Bouwkundige keuring Amersfoort  Bouwkundige keuring Zaandam

Bouwkundige keuring Arnhem  Bouwkundige keuring Hilversum      Bouwkundige keuring Lelystad

Bouwkundige keuring Amstelveen  Dragende muur verwijderen