NHG aankoopkeuring huis Almere Haven

NHG aankoopkeuring huis Almere Haven

NHG aankoopkeuring huis Almere Haven voor  kwalitatief onderzoek van uw woning.

Laat bij een ouder huis altijd een bouwkundig onderzoek uitvoeren naar de kwaliteit van de woning.

Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm, komen dan aan het licht. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde en staat van onderhoud van het huis. In het rapport vind je een beschrijving en foto’s van de eventuele bouwtechnische gebreken die bij de keuring werden aangetroffen. Verder krijg je vaak een begroting van de kosten van de mogelijke herstelwerkzaamheden.

Bij de aanvraag van NHG is een keuring soms verplicht. Een bouwkundig rapport is verplicht als de taxateur constateert dat er sprake is van achterstallig onderhoud van 10 procent of meer van de woningwaarde of als de taxateur adviseert een bouwkundig rapport op te laten stellen.
Een bouwkundige keuring kan je ook via De Hypotheker zeer voordelig regelen. Profiteer daarvan. Maak nu een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Wilt u ook een bouwtechnisch advies? Neem dan direct contact met ons adviesbureau op. Maak een afspraak of stel uw vragen. Bouwkundige Keuring Almere is u graag van dienst.

U kunt direct contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u dan van een reactie. Wilt u liever één van onze medewerkers telefonisch spreken, dan kunt u bellen. Tijdens kantooruren staan wij u graag te woord.